Sharp MX-5070V leasen?

De markt van multifunctionele printers en langlopende leasecontracten zijn vaak niet transparant. Met MFPofferte.nl zorgen wij ervoor dat u ten alle tijden uw huidige offerte kan vergelijken.

Waarom MFPofferte.nl?

 • Bespaar tot 40% op je printkosten;
 • De machines worden aangeboden met de service van Sharp Nederland;
 • Binnen één werkdag ontvangt u een offerte;
 • Zelfs met een lopende overeenkomst kunt u kosten besparen!

 

Ontvang hier jouw offerte voor de Sharp MX-5070V:

Offerte aanvragen
Sharp 4050

'Binnen vijf minuten 1.650 euro bespaart, fantastisch!'

Jeroen van 99-design

★★★★★

 8,7/10 van 72 beoordelingen.

Jeroen

Hoe werkt het?

Waar bent u naar op zoek?

Heeft u al een offerte ontvangen van uw (huidige) leverancier? Laat ons weten wat voor multifunctionele printer u zoekt.

Wij selecteren de beste leveranciers

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen sturen wij de informatie door naar één van de leveranciers in Nederland. Onze partners worden beoordeeld en daardoor bent u verzekerd van kwaliteit.

U ontvangt een offerte

U ontvangt een offerte van slechts één leverancier. U bent verzekerd van de beste service, prijs en kwaliteit en ontvangt uitsluitend een offerte van leveranciers met de hoogste beoordeling.
Sharp 4050

Review: ★★★★★ – MFPofferte.nl – “Snel, simpel en vrijblijvend!”

Offerte aanvragen

Vul hier je gegevens in en ontvang gratis binnen 24 uur een offerte voor de Sharp MX-5070V.

Veelgestelde vragen

Hierboven kan je een offerte aanvragen. Met slechts negen vragen hebben we voldoende informatie om een goede offerte te kunnen maken. Indien je speciale wensen en eisen hebt kan je dit bij de laatste vraag vermelden. Binnen één werkdag ontvang je de offerte in je mailbox.

Dit is uiteraard geen probleem. Bij de laatste vraag van het invulveld hierboven kan je vermelden hoeveel machines je wil hebben. Mochten we naar aanleiding van de aanvraag nog vragen hebben dan bellen of mailen wij u. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen.

Het aanvragen van een offerte is kosteloos en vrijblijvend. De aanvraag wordt rechtstreeks naar een dealer verstuurd die u vervolgens overtuigd van de betreffende machines.

Uw gegevens zijn uiteraard veilig. Wij respecteren uw privacy en uw gegevens zullen naar slechts één partner verstuurd worden waardoor u niet door meerdere leveranciers benaderd wordt.

U ontvangt slechts één offerte.

U ontvangt de offerte binnen 24 uur.

Wij zijn onderdeel van leadplaats.nl en genereren leads voor diverse branches.

Offerte aanvragen
Specificaties

De MX-5070V, met een snelheid van 50 pagina’s per minuut is de ideale kantoorprinter. Afdrukken en kopiëren in full-colour, automatisch dubbelzijdig scannen in kleur, een interne harde schijf van 320 Gb, robuuste beveiliging (inclusief toegangscontrole, gegevenscodering en veilig wissen van gegevens), Sharpdesk-desktopscansoftware en hulpmiddelen voor het beheer van het apparaat.

U kunt een uitschuifbaar toetsenbord toevoegen om de machine makkelijker te bedienen. De machine kent uitgebreide oplossingen om te nieten, perforeren en te vouwen en een WiFi-adapter waardoor u de machine draadloos kan bedienen.

 • Afdruksnelheid kleur 50 pagina’s per minuut
 • Afdruksnelheid z/w 50 pagina’s per minuut
 • Papierformaat: A5 tot SRA3
 • Papiergewicht: 60 – 300 gram
 • Papiercapaciteit: Maximaal 6.300 vel
 • Opwarmtijd: 10 seconden
 • Werkgeheugen: 5 GB
 • Harde schijf: 320 GB
 • Afdrukresolutie: 600 dpi
 • Opties: MX-FN17 Afwerkingseenheid, MX-PN11A/C/D Perforatiemodule, MX-KB14 N Toetsenbord, MX-TR13 N Uitvoerlade-eenheid, MX-FX11 Faxuitbreidingsset, MX-DE12 Voet met papierlade van 500vel, MX-DE13 Voet met 2 papierladen van 500vel, MX-DE14 Voet met 3 papierladen van 500vel, MX-DE20 Voet met papierladen van 500 + 2000vel, MX-PUX1 XPS Uitbreidingskit en MX-PK11 PostScript 3 Uitbreidingskit.