Ricoh MP C5504-serie leasen?

De markt van multifunctionele printers en langlopende leasecontracten zijn vaak niet transparant. Met MFPofferte.nl zorgen wij ervoor dat u ten alle tijden uw huidige offerte kan vergelijken.

Waarom MFPofferte.nl?

 • Bespaar tot 40% op je printkosten;
 • De machines worden aangeboden met de service van Ricoh Nederland;
 • Binnen één werkdag ontvangt u een offerte;
 • Zelfs met een lopende overeenkomst kunt u kosten besparen!
Offerte aanvragen
Ricoh MP C3004SP

'Binnen vijf minuten 1.650 euro bespaart, fantastisch!'

99-design Jeroen van Kleinwee

★★★★★

 8,7/10 van 72 beoordelingen.

Jeroen

Hoe werkt het?

Waar bent u naar op zoek?

Heeft u al een offerte ontvangen van uw (huidige) leverancier? Laat ons weten wat voor multifunctionele printer u zoekt.

Wij selecteren de beste leveranciers

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen sturen wij de informatie door naar één van de leveranciers in Nederland. Onze partners worden beoordeeld en daardoor bent u verzekerd van kwaliteit.

U ontvangt een offerte

U ontvangt een offerte van slechts één leverancier. U bent verzekerd van de beste service, prijs en kwaliteit en ontvangt uitsluitend een offerte van leveranciers met de hoogste beoordeling.
Ricoh MP C3004SP

Review: ★★★★★ – MFPofferte.nl – “Snel, simpel en vrijblijvend!”

Offerte aanvragen

Vul hier je gegevens in en ontvang gratis binnen 24 uur een offerte voor de Ricoh MP C5504-serie

Veelgestelde vragen

Hierboven kan je een offerte aanvragen. Met slechts negen vragen hebben we voldoende informatie om een goede offerte te kunnen maken. Indien je speciale wensen en eisen hebt kan je dit bij de laatste vraag vermelden. Binnen één werkdag ontvang je de offerte in je mailbox.

Dit is uiteraard geen probleem. Bij de laatste vraag van het invulveld hierboven kan je vermelden hoeveel machines je wil hebben. Mochten we naar aanleiding van de aanvraag nog vragen hebben dan bellen of mailen wij u. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen.

Het aanvragen van een offerte is kosteloos en vrijblijvend. De aanvraag wordt rechtstreeks naar een dealer verstuurd die u vervolgens overtuigd van de betreffende machines.

Uw gegevens zijn uiteraard veilig. Wij respecteren uw privacy en uw gegevens zullen naar slechts één partner verstuurd worden waardoor u niet door meerdere leveranciers benaderd wordt.

U ontvangt slechts één offerte.

U ontvangt de offerte binnen 24 uur.

Wij zijn onderdeel van leadplaats.nl en genereren leads voor diverse branches.

Offerte aanvragen
Specificaties

Dit model is het paradepaardje van Ricoh met een ongekende betrouwbaarheid en afdrukkwaliteit en maakt continue productiviteit mogelijk. Dit model print tot 55 pagina’s per minuut  en u kunt zelfs drukwerk netjes afwerken met nietjes. Door een lage TEC-waarde zijn de stroomkosten erg laag.

 • Printsnelheid: 55 pagina’s per minuut;
 • Scansnelheid: tot 110 images per minuut;
 • Opwarmtijd: 24 seconden;
 • Afdrukresolutie: Tot 1.200 x 1.200 dpi
 • Papierformaat: SRA3 tot A6
 • Papiercapaciteit: 4700 vellen
 • Geheugen: 4 GB werkgeheugen
 • Harde schijf: 320 GB