Kyocera TASKalfa 5052ci kopen of leasen?

De markt van multifunctionele printers en langlopende leasecontracten zijn vaak niet transparant. Met MFPofferte.nl zorgen wij ervoor dat u ten alle tijden uw huidige offerte kan vergelijken.

Waarom MFPofferte.nl?

 • Bespaar tot 40% op je printkosten;
 • De machines worden aangeboden met de service van Kyocera Nederland;
 • Binnen één werkdag ontvangt u een offerte;
 • Zelfs met een lopende overeenkomst kunt u kosten besparen!
Offerte aanvragen
Kyocera TASKalfa 2552ci

'Binnen vijf minuten 1.650 euro bespaart, fantastisch!'

99-design Jeroen van Kleinwee

★★★★★

 8,7/10 van 72 beoordelingen.

Jeroen

Hoe werkt het?

1. U geeft aan wat u zoekt

Heeft u al een offerte ontvangen van uw (huidige) leverancier? Laat ons weten wat voor multifunctionele printer u zoekt.

2. Wij selecteren de beste leverancier

Nadat we je aanvraag hebben ontvangen sturen wij de informatie door naar één van de leveranciers in Nederland. Onze partners worden beoordeeld en daardoor bent u verzekerd van kwaliteit.

3. U ontvangt een offerte en de beste prijs

U ontvangt een offerte van slechts één leverancier. U bent verzekerd van de beste service, prijs en kwaliteit en ontvangt uitsluitend een offerte van leveranciers met de hoogste beoordeling.
Kyocera TASKalfa 2552ci

Review: ★★★★★ – MFPofferte.nl – “Snel, simpel en vrijblijvend!”

Offerte aanvragen

Vul hier je gegevens in en ontvang gratis binnen 24 uur een offerte voor een Kyocera TASKalfa 5052ci.

Veelgestelde vragen

Hierboven kan je een offerte aanvragen. Met slechts negen vragen hebben we voldoende informatie om een goede offerte te kunnen maken. Indien je speciale wensen en eisen hebt kan je dit bij de laatste vraag vermelden. Binnen één werkdag ontvang je de offerte in je mailbox.

Dit is uiteraard geen probleem. Bij de laatste vraag van het invulveld hierboven kan je vermelden hoeveel machines je wil hebben. Mochten we naar aanleiding van de aanvraag nog vragen hebben dan bellen of mailen wij u. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen.

Het aanvragen van een offerte is kosteloos en vrijblijvend. De aanvraag wordt rechtstreeks naar een dealer verstuurd die u vervolgens overtuigd van de betreffende machines.

Uw gegevens zijn uiteraard veilig. Wij respecteren uw privacy en uw gegevens zullen naar slechts één partner verstuurd worden waardoor u niet door meerdere leveranciers benaderd wordt.

U ontvangt slechts één offerte.

U ontvangt de offerte binnen 24 uur.

Wij zijn onderdeel van leadplaats.nl en genereren leads voor diverse branches.

Offerte aanvragen
Specificaties

Bent u op zoek naar een multifunctionele printer die naast een hoge flexibiliteit een even hoge kleurkwaliteit en intensiteit biedt? Dan is de nieuwe TASKalfa 5052ci voor u de perfecte machine. De geavanceerde technologie staat garant voor geweldige prestaties, zowel qua documentbeheer als feitelijke productie, of u nu afdrukt, kopieert of scant. Met een breed scala aan papierverwerkingsopties en modulaire afwerkingsopties brengt deze nieuwe multifunctionele krachtpatser iedere taak tot een goed einde.

 • Tot 50 pagina’s A4 per minuut in zwart-wit en kleur;
 • Unieke beeldkwaliteit dankzij geavanceerde kleurentechnologie;
 • Afdrukresolutie tot 4.800 x 1.200;
 • A6 tot SRA3, voor tot wel 7.150 vel;
 • Productieve afwerkingsopties, waaronder een ruimtebesparende interne finisher;
 • 4 GB RAM, 32 GB SSD + optioneel 320 GB HDD aan geheugen en opslag;
 • Optioneel een extra documenttoevoer voor dubbelzijdig scannen in één doorvoer en twee toevoeropties met omkeerfunctie;
 • Mobiele print applicatie.